Antti Halonen (Valor Partners) kertoo toimialan näkymistä Levin seminaarissamme

Saamme Levin seminaariimme (27.-28.4.2023) Antti Halosen Valor Partnerista kertomaan toimialan näkymistä. Mielenkiintoista tietoa siis tulossa!

Antti on toiminut konsulttina Suomen telealalla vuodesta 2005. Vuosien aikana Antti on seurannut toimialaa tiiviisti. Hän on ollut mm. mukana kehittämässä useiden alan toimijoiden strategioita, tukenut uusissa liiketoimintamalleissa sekä yritysjärjestelyissä ja ollut mukana hankkimassa rahoitusta yrityksille.

Lisäksi Antti on ylläpitänyt toimialan suomalaisia tilastoja sekä valokuiturakentamisen tilannekuvaa valtakunnallisesti jo lähes 10 vuotta sekä konsultoinut Liikenne- ja viestintäministeriötä tietoliikennetoimialaan kohdistuvassa lainsäädännön valmistelutyössä.

Eräitä tuoreita esimerkkihankkeita ovat mm OP:n tukeminen BLC-sijoituksessa, useiden kuntien ja energiayhtiöiden omien tietoliikenneverkkojen kehitysmahdollisuuksien arviointi sekä uusien liiketoimintamallien kehittäminen yritysasiakkaiden ja kiinteistöomistajien IoT-palveluihin.

ILMOITTAUTUMINEN seminaariin on päättynyt, mutta lisäpaikkoja voi tiedustella sihteeriltämme sähköpostitse osoitteesta: sihteeri[@]seutuverkot.fi.