Vuoden Valo 2018 -tunnustus Pauli Pulliselle

Suomen Seutuverkot ry:n VALO 2018 -palkinto on tänään (24.4.2018) myönnetty liikenne- ja viestintäministeriön ylitarkastaja Pauli Pulliselle.

Pullinen on vuosien ajan ministeriössä edistänyt laajakaistaisten yhteyksien kehittämistä Suomessa.

– Olen tunnustuksesta kovin yllättynyt, mutta kiitollinen. Vuonna 2002 siirryin viestintäpolitiikan pariin ja sain valokuituasiat vastuulleni. Siitä eteenpäin olen ajanut tätä asiaa ministeriössä ja viestinyt siitä myös ulospäin. Suomen Seutuverkoilla on ollut tärkeä rooli laajakaistaisten yhteyksien rakentamisessa Suomessa. Mikään muu taho ei näin voimakkaasti sitä edistä, kommentoi Vuoden VALO Pauli Pullinen.

Vuoden VALO -tunnustus jaetaan vuosittain kiinteiden verkkojen hyväksi tehdystä työstä Suomessa. Suomen Seutuverkot ry:n hallitus teki valinnan jäsenistönsä ehdotusten pohjalta.

– Pauli Pullinen on tehnyt pitkän ja merkityksellisen uran laajakaistaisten yhteyksien kehittämisessä. Pauli on pitkäaikainen vaikuttaja tietoverkkosektorilla. Seutuverkkotoimijoita hän on aina pyrkinyt auttamaan ja työllään vaikuttanut seutuverkkojen positiiviseen kehitykseen Suomessa, perustelee puheenjohtaja Aatu Samppala.