PAREMPI SEMINAARI LEVILLÄ 27.-28.4.2023

Tervetuloa jäsenistömme seminaariin Leville huhtikuussa 2023! Ohjelmatyöryhmä on täydessä työn touhussa ja mielenkiintoiset päivät ovat tulossa ajankohtaisine alustuksineen.

Seminaaripäivien juontajana ja facilitaattorina toimii OLLI KESKINEN, tuo tuttu hahmo monista puhujatilaisuuksistaan (“Parempi työpäivä“), ja olemme todella tyytyväisiä saadessamme tämän monissa verkoissa ja johdoissa kierrätetyn ammattilaisen seminaariimme mukaan. Johan on kummelia, ellei tunnelma nouse ja innostus tartu – saamme kotiin viemiseksi vahvat eväät rakentaa valokuidulla erinomaista arkea ja tukea meidän suomalaisten menestystä.

Seminaarin hinta on 250 euroa sisältäen itse seminaariohjelman, yhden yön majoituksen sekä ohjelmaan merkityt ruokailut ja kahvitukset. Kannattajajäsenillä on mahdollisuus näyttelytilan hyödyntämiseen veloituksetta.

ILMOITTAUTUMINEN seminaariin on avautunut. Päivitämme ohjelmaa — tutustu siihen. Älä siis jää tuleen makaamaan, vaan ilmoittaudu heti. Viimeinen mahdollisuus ilmoittautua mukaan on 17.3.2023.

Joko katuosoite, sähköpostiosoite tai verkkolaskutusosoite.
Täydennä tähän sähköpostiosoitteesi.