SUOMEN SEUTUVERKOT RY:N SÄÄNNÖT PÄIVITETTY

Seutuverkkojen ylimääräinen jäsenkokous on 16.3.2022 hyväksynyt päivitetyt säännöt. Yhdistyksen hallituksessa on jo muutaman vuoden ajan nähty tarve sääntöjen päivittämiselle, sillä kahdenkymmenen toimintavuoden aikana on muutoksia tapahtunut myös yhdistyksen toimintakentässä.


Sääntömuutosta valmisteli Seutuverkkojen hallituksen asettama toimikunta yhdistyksen puheenjohtajan Pauli Pullisen johdolla. Toimikunnan muut jäsenet olivat Markku Lappalainen, Tuija Riukulehto ja Marjo Jaspa. Hallituksen yhdistyksen ylimääräiselle kokoukselle esittämät säännöt hyväksyttiin myös Patentti- ja rekisterihallituksen ennakkotarkastuksessa 28.2.2022.


”Uudet säännöt helpottavat myös pienempien valokuituyhteisöjen liittymistä Seutuverkkojen jäsenistöön”, toteaa yhdistyksen puheenjohtaja Pauli Pullinen, ”ja toivomme näkevämme uusia jäseniä 20-vuotisjuhlaristeilyllämme 5.-7.4.2022 M/S Silja Symphonylla erinomaisen seminaariohjelman tiimoilta.”


Seutuverkkojen hallituksen pitkäaikainen jäsen Aatu Samppala on myös tyytyväinen sääntöuudistuksen saamisesta valmiiksi. ”Uudet säännöt selkeyttävät seutuverkkojen merkitystä, ja lisäksi uudet maksuluokat liittymis- ja jäsenmaksuissa ottavat huomioon oikeudenmukaisesti yhdistysten, osuuskuntien ja yritysten toiminnan laajuuden.”


Lisätietoja:
Pauli Pullinen, puheenjohtaja, 0400 448 528, puheenjohtaja@seutuverkot.fi